Plank met handvat beuken 28x11 cm
vanaf € 2,28 zonder opdruk

Kleur kiezen Beuken
  • Beuken
Verder
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 € 2,28
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-BE28115
Een kleine beuken serveerplank van 28 bij 11 centimeter is de perfecte keuze voor het serveren...meer
Een kleine beuken serveerplank van 28 bij 11 centimeter is de perfecte keuze voor het serveren van schuitjes kaas. Deze plank is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en is speciaal ontworpen om kleine porties kaas op een stijlvolle en praktische manier te presenteren.

Het compacte formaat van de plank maakt het gemakkelijk om deze op te bergen en mee te nemen naar picknicks, feestjes en andere gelegenheden. De gladde oppervlakken van de plank zijn ideaal om de kaas op te leggen.

Deze kleine beuken serveerplank is verder geolied, waardoor het een natuurlijke glans heeft en het hout beter beschermd is tegen vocht en slijtage. Het olieproces verbetert ook de duurzaamheid van de plank, zodat deze jarenlang meegaat.

Naast kaas kan deze kleine beuken serveerplank ook worden gebruikt voor het presenteren van andere kleine hapjes en voedsel, zoals noten, fruit en crackers. Het natuurlijke houtpatroon van de plank geeft een warme en organische uitstraling, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op elke keukendecoratie.

Kortom, deze kleine beuken serveerplank is een handige en praktische toevoeging aan elke keuken. Geschikt voor het serveren van schuitjes kaas en andere kleine hapjes, het compacte formaat maakt het ideaal voor gebruik thuis en onderweg. Verder geolied en duurzaam, deze serveerplank is een slimme keuze voor iedereen die van koken en entertainen houdt.

Eigenschappen

Gewicht: 200 g
Lengte: 280 mm
Breedte: 110 mm
Hoogte: 10 mm
Land van herkomst: Romania
Gewicht: 200 g
Materiaal: Beuken
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Plank met handvat beuken 28x11 cm"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken