Stropdassenset voor heren - Veiligheidsstropdas & pochet - Voorafgebonden stropdas met elastiek en p
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen rood
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-1K-XZSB-YZQS
Deze elegante stropdas met elastiek en bijpassende pochet biedt comfort en praktisch gebruik...meer
Deze elegante stropdas met elastiek en bijpassende pochet biedt comfort en praktisch gebruik dankzij de verstelbare elastieken bevestiging onder de kraag van het overhemd. Met een vastgebonden knoop hoef je niet langer de stropdas te knopen en zorgt altijd voor een perfecte pasvorm. De lengte is ongeveer 51 cm inclusief knoop en de breedte is ongeveer 7 cm. Het materiaal is gemaakt van 100% zacht vallend polyester met een hoogwaardige satijnen afwerking. Verkrijgbaar in één kleurvariant.

HOOGSTE KWALITEIT - Deze veiligheidsstropdas met elastiek en pochet is gemaakt van hoogwaardig microvezel, waardoor hij zeer stevig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Door het zachte materiaal is hij zeer comfortabel om te dragen.
EENVOUDIG ELEGANT - Gebruik deze stropdas met pochet voor uw zakelijke outfit, eventueel met uw logo om het te personaliseren. Dankzij de vaste en verstelbare knoop ziet de stropdas er altijd perfect uit, zonder gedoe van het knopen van een stropdas.
PERFECT TE COMBINEREN - Als u de stropdas of de pochet wilt combineren met andere kleuren, hebben we voldoende keuze in onze B2B-store. Neem gewoon een kijkje in onze zakelijke B2B-shop.
IDEAAL CADEAU-IDEED - Onze sets met stropdas worden geleverd in een aantrekkelijke geschenkverpakking, waardoor ze ook geschikt zijn als cadeau voor medewerkers of klanten.
RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT - We produceren onze stropdassen en pochetten zelf, dus u koopt rechtstreeks van de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.
OVERIG - Heeft u meer dan 50 veiligheidsstropdassen nodig? Neem contact met ons op om een ​​individuele productie voor u te starten. U hoeft ons alleen uw Pantone en indien nodig uw logo toe te sturen, of zelf te maken in de configurator.
Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

EAN: 4260464490076
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Microvezel
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Male
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stropdassenset voor heren - Veiligheidsstropdas & pochet - Voorafgebonden stropdas met elastiek en p"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken