Stropdasset voor heren - stropdas en pochet gemaakt van satijnen microvezel - met de hand gemaakt in
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Rosa
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-12-17AX-EIBL
Das Krawattenassortiment in diverse kleuren van 100% microvezel inclusief gratis pochet. Extreem...meer
Das Krawattenassortiment in diverse kleuren van 100% microvezel inclusief gratis pochet. Extreem zijdeachtige glans. Maat 150 * 7 cm. De productie in eigen huis bij Tie Solution biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor de hoogste kwaliteit. Dit komt vooral tot uiting in de huidige collecties dassen inclusief pochetten, die met uitmuntend vakmanschap worden gemaakt. Deze lijn zal uw persoonlijke corporate identiteit versterken.

HOOGSTE KWALITEIT - Deze das met pochet is gemaakt van hoogwaardige microvezel, waardoor hij zeer stevig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Door het zachte materiaal voelt hij zeer comfortabel aan.

VOOR EEN ELEGANTE UITSTRALING - Of het nu voor uw zakelijke outfit is of voor speciale privégelegenheden, deze das met boutonnière geeft uw outfit een speciale elegantie en stijl.

PERFECT TE COMBINEREN - Als u de das of het pochet wilt combineren met andere kleuren, hebben we genoeg keuze. Neem eens een kijkje in onze winkel. Vanaf slechts 50 stuks kunnen we ook op maat en naar wens een das en/of pochet voor u produceren.

IDEAAL CADEAU-IDEAAL - Onze dassensets worden geleverd in aantrekkelijke verpakkingen, waardoor ze ook geschikt zijn als cadeau voor medewerkers, echtgenoten, broers of ooms. Ideaal voor een corporate uitstraling.

RECHTSTREEKS VANAF DE FABRIKANT - Wij produceren onze dassen en pochetten zelf, dus u koopt rechtstreeks van de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

Lengte: 1500 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 10 mm
EAN: 4260464490229
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Microvezel
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Male
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stropdasset voor heren - stropdas en pochet gemaakt van satijnen microvezel - met de hand gemaakt in"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken