Krawattenset voor heren - stropdas en pochet van satijnen microvezel - handgemaakt in Italië - 150 x
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Rood
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-18-XLTN-2M5C
Satijnen stropdas van 100% microvezel inclusief gratis pochet. Extreem elegante glans. Maat 150 *...meer
Satijnen stropdas van 100% microvezel inclusief gratis pochet. Extreem elegante glans. Maat 150 * 7 cm. In-house productie bij Tie Solution geeft u de kans om te streven naar de hoogste kwaliteit. Dit wordt vooral weerspiegeld in onze huidige collectie stropdassen, inclusief de pochetten, die met buitengewoon vakmanschap worden vervaardigd. Deze lijn zal uw persoonlijke corporate identiteit versterken.

HOOGSTE KWALITEIT - Deze stropdas met pochet is gemaakt van hoogwaardige microvezel, waardoor hij zeer robuust, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat hij zeer comfortabel is om te dragen.
VOOR EEN ELEGANTE UITSTRALING - Of het nu voor uw zakelijke outfit is of voor speciale privégelegenheden, deze stropdas met pochet geeft uw outfit een bijzondere elegantie en stijl.
PERFECT TE COMBINEREN - Als u de stropdas of het pochet met andere kleuren wilt combineren, hebben we genoeg keuze. Neem gerust een kijkje in onze winkel. Vanaf slechts 50 stuks kunnen we ook op maat en individueel uw stropdas of pochet produceren.
IDEAAL GESCHENKIDEE - Onze stropdassets worden geleverd in aantrekkelijke verpakkingen, waardoor ze ook geschikt zijn als cadeau voor medewerkers, echtgenoten, broers of ooms. Ideaal voor een zakelijke uitstraling.
RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT - Wij produceren onze stropdassen en pochetten zelf, dus u koopt rechtstreeks van de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

Lengte: 1500 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 10 mm
EAN: 4260464490236
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Microvezel
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Male
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Krawattenset voor heren - stropdas en pochet van satijnen microvezel - handgemaakt in Italië - 150 x"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken