Halsdoek Zijden sjaal Bandana van 100% Twill zijde voor dames - Maat halsdoek: 55 x 55 cm - grijs
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Grijs
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-2K-04QS-OJC4
Dit klassieke bandana-sjaaltje van zuivere twillzijde is een absolute blikvanger en een must-have...meer
Dit klassieke bandana-sjaaltje van zuivere twillzijde is een absolute blikvanger en een must-have accessoire voor elke beurspresentatie. Knoop het om je nek, wikkel het om je favoriete handtas, versier je pols of integreer het als trendy accent in je kapsel.

De sjaal heeft een vierkant formaat van 55 x 55 cm en is met de hand bedrukt, wat elk stuk zijn unieke kwaliteit geeft. Het bandana in helder oranje, blauw of rood is perfect te combineren met een zakelijk kostuum en geeft elke zakelijke outfit een bijzondere touch.

Gemaakt van 100% hoogwaardige zijde via de zeefdruktechniek, garandeert dit bandana een duurzame kwaliteit en een zijdezachte glans. Al onze sjaals worden met zorg en met de hand gemaakt om de hoogste kwaliteit en comfortabele pasvorm te waarborgen.

Tie Solution is uw go-to merk voor elegante zijden sjaals. Daarnaast bieden we een selectie van sjaals en stropdassen die u ook kunt vinden in onze B2B-winkel.

Als fabrikant van onze producten in Italië en Spanje bieden wij u een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding zonder tussenhandelaars.

Profiteer van onze zachte zijdestof die tegelijkertijd luxueus en comfortabel is. Het voelt heerlijk aan de nek en geeft elke casual of zakelijke look dat beetje extra.

Voor bedrijven en evenementen bieden wij ook de mogelijkheid om elke dames sjaal te personaliseren met uw logo. Neem contact met ons op voor meer informatie of configureer uw eigen ontwerp. Vanaf een klein aantal van slechts 50 stuks produceren wij op maat voor u, in uw gewenste kleur (Pantone) of met uw logo. Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

Lengte: 550 mm
Breedte: 550 mm
Hoogte: 10 mm
EAN: 4260464490489
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Zijde
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Female
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Halsdoek Zijden sjaal Bandana van 100% Twill zijde voor dames - Maat halsdoek: 55 x 55 cm - grijs"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken