Stropdas met elastiek - veiligheidsstropdas - al gebonden stropdassen met satijnen afwerking - 51 x
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Zwart
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-4A-CPW4-82O8
Deze elegante stropdas met elastiek biedt comfort en praktisch gebruik dankzij de verstelbare...meer
Deze elegante stropdas met elastiek biedt comfort en praktisch gebruik dankzij de verstelbare elastische bevestiging onder de kraag van het overhemd. Met een vastgebonden knoop hoeft u niet langer moeite te doen om uw stropdas te knopen en zorgt u altijd voor een perfecte pasvorm. De lengte is ongeveer 51 cm inclusief knoop en de breedte is ongeveer 7 cm. Het materiaal is gemaakt van 100% zacht vallend polyester met een hoogwaardige satijnen afwerking. Beschikbaar in een effen variant.

HOOGSTE KWALITEIT - Deze elastische stropdas is gemaakt van hoogwaardige microvezel, waardoor hij zeer stevig, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is. Door het zachte materiaal is hij zeer comfortabel om te dragen.
EENVOUDIG ELEGANT - Gebruik deze stropdas voor uw zakelijke outfit, eventueel met uw logo om het te personaliseren. Dankzij de vaste en verstelbare stropdasknoop ziet de stropdas er altijd perfect uit, zonder gedoe met het knopen van een das.
PERFECT TE COMBINEREN - Als u de stropdas wilt combineren met een pochet, hebben wij daar genoeg keuze voor in onze B2B-winkel. Neem gewoon een kijkje in onze zakelijke B2B-shop.
IDEAAL CADEAU-IDEE - Onze elastische stropdassen worden geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking, waardoor ze ook geschikt zijn als cadeau voor medewerkers of klanten.
RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT - Wij produceren onze elastische stropdassen zelf, dus u koopt rechtstreeks van de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.
OVERIG - Heeft u meer dan 50 elastische stropdassen nodig? Neem contact met ons op om een individuele productie voor u te starten. U hoeft ons alleen uw Pantone-kleur en eventueel een logo toe te sturen, of zelf te ontwerpen in de configurator.
Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

Lengte: 500 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 10 mm
EAN: 4260464490816
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Mikrovezel
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Male
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stropdas met elastiek - veiligheidsstropdas - al gebonden stropdassen met satijnen afwerking - 51 x"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken