Stropdas Set voor heren - Veiligheidsstropdas & Pochet - Vooraf geknoopte stropdas met elastische ba
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Zwart
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-3D-P3XV-T0R8
Deze elegante stropdas met elastische band en bijpassende zakdoek biedt comfort en gebruiksgemak...meer
Deze elegante stropdas met elastische band en bijpassende zakdoek biedt comfort en gebruiksgemak dankzij de verstelbare elastische bevestiging onder de kraag van het overhemd. Met een vastgebonden knoop is het gedoe van het strikken van een stropdas overbodig en zorgt altijd voor een perfecte pasvorm. De lengte is ongeveer 51 cm inclusief knoop en de breedte is ongeveer 7 cm. Het materiaal bestaat uit 100% zacht vallend polyester met een hoogwaardige satijnen afwerking. Beschikbaar in een effen variant.

HOOGSTE KWALITEIT - Deze veiligheidsstropdas met elastiek en zakdoek is gemaakt van hoogwaardig microvezel, waardoor hij zeer stevig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Door het zachte materiaal is hij zeer comfortabel om te dragen.
EENVOUDIG ELEGANT - Gebruik deze stropdas met zakdoek voor uw zakelijke outfit, eventueel met uw logo om het te personaliseren. Dankzij de vastgebonden en verstelbare stropdasknoop ziet de stropdas er altijd perfect uit, zonder gedoe met het strikken van een stropdas.
PERFECT TE COMBINEREN - Als u de stropdas of zakdoek wilt combineren met andere kleuren, hebben we voldoende keuze in onze B2B-winkel. Neem gewoon een kijkje in onze bedrijfs-B2B-winkel.
IDEAAL CADEAU-IDEE - Onze set van stropdas en zakdoek wordt geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking, waardoor ze ook geschikt zijn als cadeau voor medewerkers of klanten.
RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT - Wij produceren onze stropdassen en zakdoeken zelf, dus u koopt rechtstreeks van de fabriek en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.
OVERIG - Heeft u meer dan 50 veiligheidsstropdassen nodig? Neem contact met ons op om een ​​individuele productie voor u te starten. U hoeft ons alleen uw Pantone en eventueel logo toe te sturen, of zelf te maken in de configurator.
Kan worden gepersonaliseerd.

Eigenschappen

EAN: 4260464490083
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Microvezel
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Male
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stropdas Set voor heren - Veiligheidsstropdas & Pochet - Vooraf geknoopte stropdas met elastische ba"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken