Stropdas met elastiek - Veiligheidsstropdas - Vooraf gebonden stropdassen met satijnen afwerking - 5
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen blauw, grijs
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-79-0RR8-5WNG
Deze elegante stropdas met elastiek biedt comfort en praktisch gebruik dankzij de verstelbare...meer
Deze elegante stropdas met elastiek biedt comfort en praktisch gebruik dankzij de verstelbare elastische bevestiging onder de kraag van het overhemd. Met een vaste knoop hoef je de stropdas niet lastig te knopen en zorgt altijd voor een perfecte pasvorm. De lengte is ongeveer 51 cm inclusief knoop en de breedte is ongeveer 7 cm. Het materiaal is gemaakt van 100% zacht vallend polyester met een hoogwaardige satijnen afwerking. Beschikbaar in een effen variant.

HOOGSTE KWALITEIT - Deze stropdas met elastiek is gemaakt van hoogwaardig microvezel, waardoor hij zeer stevig, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is. Door het zachte materiaal is hij zeer comfortabel om te dragen.

EENVOUDIG ELEGANT - Gebruik deze stropdas voor uw zakelijke outfit, eventueel met uw logo om het te personaliseren. Door de vaste en verstelbare knoop ziet de stropdas er altijd perfect uit, zonder vervelend knopen.

PERFECT TE COMBINEREN - Als u de stropdas wilt combineren met een pochet, hebben wij genoeg keuze in onze B2B-winkel. Neem gewoon een kijkje in onze Corporate B2B-shop.

IDEAAL CADEAU-IDEE - Onze stropdassen worden geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking, waardoor ze ook geschikt zijn als cadeau voor medewerkers of klanten.

RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT - Wij produceren onze stropdassen met elastiek zelf, dus u koopt rechtstreeks van de fabrikant en krijgt een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.

ANDERS - Heeft u meer dan 50 stropdassen met elastiek nodig? Neem contact met ons op om een individuele productie voor u te starten. U hoeft ons alleen uw Pantone en eventueel logo toe te sturen, of zelf te maken in de configurator.

Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

Lengte: 500 mm
Breedte: 70 mm
Hoogte: 10 mm
EAN: 4260464490823
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Microvezel
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Male
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stropdas met elastiek - Veiligheidsstropdas - Vooraf gebonden stropdassen met satijnen afwerking - 5"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken