Elegante dames sjaals Pashmina sjaals voor zakelijke look, vrije tijd, avondjurk, maat: 30 x 140 - R
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Rood
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-7X-2VE5-IVJY
Deze elegante en luxueuze dames sjaal is een stijlvolle toevoeging aan elke garderobe. Met een...meer
Deze elegante en luxueuze dames sjaal is een stijlvolle toevoeging aan elke garderobe. Met een afmeting van 30 cm x 140 cm biedt hij voldoende lengte en breedte om op verschillende manieren gedragen te kunnen worden: als sjaal, stola, of zelfs als decoratief accessoire aan uw tas of riem.

Gemaakt met uitzonderlijke digitale druk, presenteert de sjaal zich met levendige en duurzame kleuren. De lichte kwaliteit van dit materiaal maakt het mogelijk om prachtig en luxueus te vallen. Het is een stuk dat zowel overdag kan worden gedragen voor een chique casual look als 's avonds voor een elegante uitstraling.

Een prachtig kenmerk van deze sjaal is dat hij gepersonaliseerd kan worden met uw bedrijfslogo. Perfect als relatiegeschenk, personeelsbeloning, of als bedrijfskleding om uw merk op een subtiele en stijlvolle manier te presenteren.

Deze sjaal is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een investering in kwaliteit en luxe. Hij combineert stijlvol ontwerp met uitmuntend vakmanschap en is daarmee de perfecte metgezel voor elke modebewuste dame die elegantie en individualiteit waardeert. Verrijk uw garderobe met deze uniek bedrukte, lichte en luxueus vallende dames sjaal. 100% zijde. Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

EAN: 4260464490632
Land van herkomst: Italien
Materiaal: Zijde
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Female
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Elegante dames sjaals Pashmina sjaals voor zakelijke look, vrije tijd, avondjurk, maat: 30 x 140 - R"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken