Pashminasjaal voor dames, kasjmiergevoel - gestolen schouderdoek voor vrouwen, maat: ongeveer 180 x
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen grijs, groen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-AX-UVN8-C954
STIJLVOL & MODERN - Met deze kasjmierachtige Pashmina-sjaal voeg je een stijlvolle en moderne...meer
STIJLVOL & MODERN - Met deze kasjmierachtige Pashmina-sjaal voeg je een stijlvolle en moderne touch toe aan elke outfit. Zijn elegante design en fijne afwerking maken deze sjaal een tijdloos accessoire dat niet mag ontbreken in elke garderobe.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN - Deze Pashmina-sjaal is gemaakt van 100% viscose en biedt een comfortabel draagcomfort. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een hoogwaardig product te bieden dat lang meegaat.

INDIVIDUELE VORMGEVING - De sjaal kan ook worden geborduurd met uw bedrijfslogo om een persoonlijk cadeau te maken voor uw medewerkers of klanten. Zo wordt de sjaal een persoonlijk en uniek geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD - Om de zachtheid en kwaliteit van de stof te behouden, raden we aan om met de hand te reinigen. Was de sjaal niet in de wasmachine om beschadigingen te voorkomen.

RUIME KEUZE - Naast deze Pashmina-sjaal bieden we ook een breed scala aan andere sjaals aan gemaakt van verschillende materialen zoals linnen of zijde. Neem een kijkje in onze B2B-winkel en ontdek ons diverse assortiment.

PERFECT CADEAU - Of het nu als verjaardags- of kerstcadeau is, onze sjaals zijn altijd een goede keuze. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en zullen elke vrouw enthousiast maken. Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

Lengte: 1800 mm
Breedte: 700 mm
EAN: 4260464490588
Land van herkomst: Indian
Materiaal: Viscose
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Unisex
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Pashminasjaal voor dames, kasjmiergevoel - gestolen schouderdoek voor vrouwen, maat: ongeveer 180 x"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken