Pashmina sjaal dames, kasjmiergevoel - Gestolen schouderdoek voor vrouwen, Maat: 70 x 180 cm - oranj
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Bruin
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-CG-17LM-FWA2
STIJLVOL & MODERN - Met deze Pashmina sjaal met een kasjmiergevoel geef je elke outfit een...meer
STIJLVOL & MODERN - Met deze Pashmina sjaal met een kasjmiergevoel geef je elke outfit een stijlvolle en moderne touch. Het elegante ontwerp en de fijne afwerking maken deze sjaal tot een tijdloos accessoire dat niet mag ontbreken in elke garderobe.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN - Deze Pashmina sjaal is gemaakt van 100% viscose en biedt een comfortabel draagcomfort. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om u een hoogwaardig product te bieden dat lang meegaat.

INDIVIDUEEL ONTWERP - De sjaal kan ook worden geborduurd met uw bedrijfslogo om uw medewerkers of klanten een persoonlijk cadeau te geven. Hierdoor wordt de sjaal een persoonlijk en uniek cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD - Om de zachtheid en kwaliteit van de stof te behouden, raden we aan om de sjaal met de hand te reinigen. Was de sjaal alstublieft niet in de wasmachine om beschadigingen te voorkomen.

RUIM ASSORTIMENT - Naast deze Pashmina sjaal bieden we ook een breed scala aan andere sjaals van verschillende materialen zoals linnen of zijde. Neem een kijkje in onze B2B-winkel en ontdek ons diverse aanbod.

PERFECT CADEAU - Of het nu als verjaardags- of kerstcadeau is, onze sjaals zijn altijd een goede keuze. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en zullen elke vrouw inspireren. Kan gepersonaliseerd worden.

Eigenschappen

EAN: 4260464490601
Land van herkomst: Indian
Materiaal: Katoen
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Unisex
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Pashmina sjaal dames, kasjmiergevoel - Gestolen schouderdoek voor vrouwen, Maat: 70 x 180 cm - oranj"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken