Fitnessloop standaard kleuren - klimaatneutraal & veganistisch
vanaf € 1,15 incl. opdruk

of
Afmeting kiezen 66 x 5 x 0,03 cm
Verder
Kleur kiezen Perzik
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 3000 € 1,73 *
vanaf 5000 € 1,55 *
vanaf 10000 € 1,32 *
vanaf 25000 € 1,15 *
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A116-5149900
De fitnessloop is een ringvormige gesloten band met een breedte van ongeveer 5 cm en een omtrek...meer
De fitnessloop is een ringvormige gesloten band met een breedte van ongeveer 5 cm en een omtrek van ongeveer 66 cm. De loop is een ideaal trainingshulpmiddel voor oefeningen waarbij normaal gesproken een band in een cirkelvorm geknoopt moet worden. De fitnessloop van natuurlijk rubber is ideaal voor beenoefeningen (adductor-, abductor-, adertraining enz.), voor kracht- en stabiliteitstraining in therapie, revalidatie en conditietraining, yoga, Pilates en tal van sporten (bijv. voetbal). Het is ook ideaal voor intensieve adertraining op lange vluchten of als passagier in de auto in de kleinste ruimtes.

Als de kleuren perzik, oranje of groen "passen", zijn deze hoogwaardige fitnessloops "Made in Malaysia" verkrijgbaar in standaardkleuren. Belangrijk: De bandkleur oranje heeft een gemiddelde weerstandswaarde, perzik is iets lichter en groen is iets sterker. De fitnessloops zijn gemaakt van natuurlatex en zijn gecertificeerd als veganistisch (door PETA) en klimaatneutraal (door ClimatePartner). Natuurlatex is biologisch afbreekbaar en bevat geen PVC of weekmakers. Dankzij een speciaal wasproces zijn de loops poedervrij en bevatten ze minder oplosbare latexproteïnen, waardoor ze minder allergeen zijn.

Verpakt in een polybag en inclusief bedrukking (plus drukkosten). Aangepaste instructies met logo en individueel omslagontwerp mogelijk.

Eigenschappen

Lengte: 660 mm
Breedte: 50 mm
Land van herkomst: Malaysia
Materiaal: Natuurlatex
Opdruk informatietekst: Zeefdruk. De loop is verpakt in een polybag. Instructies: DIN A6, 6-zijdig, 4c Opmerking: De weergave van uw logo is slechts een digitale simulatie. Vanwege de technische randvoorwaarden blijft de kwaliteit van de weergave, vooral bij filigraan logo's, vaak ver achter bij het latere, echte resultaat.
Opdruk tekstformaat: Logo max. 100 x 25 mm Opgedrukte loops zijn verpakt in een polybag.
Opdruk tekstpositie: Afwerkingsopties
Grootte: 66 x 5 x 0,03 cm, 66 x 5 x 0,05 cm, 66 x 5 x 0,07 cm
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Fitnessloop standaard kleuren - klimaatneutraal & veganistisch"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken