Furoshiki Sjaals
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Klantspecifiek
  • Klantspecifiek
Verder
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 Prijs op aanvraag
Verder
Opdruk toevoegen
Opmerkingen
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A178-Fu
Furoshiki: De kunst van Furoshiki, traditie ontmoet duurzaamheid Furoshiki is een eeuwenoude...meer
Furoshiki: De kunst van Furoshiki, traditie ontmoet duurzaamheid
Furoshiki is een eeuwenoude Japanse inpaktechniek. Of het nu gaat om cadeaus, boodschappen, kleding of zelfs meubels - met een vierkant stuk zijde, katoen of microvezel en de juiste vouwtechnieken kan bijna alles stijlvol en milieuvriendelijk worden ingepakt.

Herkomst van Furoshiki
De term vindt zijn oorsprong in de Japanse badcultuur. "Furo" betekent "bad" en "Shiki" staat voor "uitvouwen". Oorspronkelijk werd Furoshiki dus gebruikt als een soort badhanddoek om de kleding van badgasten te omhullen en te beschermen tegen diefstal. In de loop der tijd heeft deze techniek zich echter ontwikkeld tot een essentieel onderdeel van het dagelijks leven en de cadeaucultuur in Japan. Tegenwoordig gebruiken de Japanners Furoshiki voor diverse doeleinden en in een verscheidenheid aan ontwerpen en stoffen, van traditioneel tot modern, van zijde tot katoen.

Kunst of ambacht?
Sommigen zien de kunst van Furoshiki als een expressiemiddel, een manier om creatief bezig te zijn. Anderen zien het als een ambachtelijke vaardigheid, een efficiënt en duurzaam alternatief voor traditionele draag- en verpakkingsmaterialen. Ongeacht het perspectief is het een veelzijdige techniek die in het dagelijks leven van grote dienst is en helpt bij het besparen van hulpbronnen en het verminderen van afval.

Voordelen van Furoshiki
Terwijl de meesten van ons eenmalige tassen, cadeaupapier en vergelijkbare verpakkingsmaterialen gebruiken, biedt deze techniek een ecologisch duurzaam alternatief. Een Furoshiki-doek is herbruikbaar, veelzijdig inzetbaar en extreem stevig, afhankelijk van de gekozen stof. Bovendien kan de Furoshiki afhankelijk van de gelegenheid en smaak individueel worden vormgegeven, waardoor het een perfect en persoonlijk cadeau wordt.

Inpakken met Furoshiki
Het inpakken vereist slechts weinig materiaal en oefening. In wezen hebt u een vierkant doek nodig waarvan de grootte afhangt van het object dat u wilt inpakken. De kunst van het inpakken bestaat uit verschillende vouw- en knooptechnieken en is afhankelijk van het gewenste eindformaat - van een eenvoudige zak tot een draagtas en zelfs speciale vormen zoals flesverpakkingen of zelfs meubelomhulsels kunnen worden gerealiseerd.

De toekomst
Gezien de wereldwijde milieueffecten van plastic verpakkingen en de groeiende kritiek op grootschalig gebruik van hulpbronnen, wint Furoshiki ook buiten Japan steeds meer aan belang. Talloze ontwerpers en kunstenaars beginnen de diverse mogelijkheden te verkennen, en steeds meer mensen ontdekken de voordelen van deze duurzame verpakkingsmethode. Ons Tie Solution-team adviseert u graag over maat en materiaal.

Afsluiting
Eenvoudig in gebruik, charmant in behandeling en milieuvriendelijk - dat zijn de kenmerken die Furoshiki typeren. Het is meer dan alleen een verpakking; het belichaamt een cultuur, een houding en een bewustzijn van het omgaan met hulpbronnen. In tijden van wereldwijd milieubewustzijn en de zoektocht naar duurzame alternatieven, biedt de combinatie van esthetiek en duurzaamheid. Furoshiki daagt ons uit om creatief te zijn, hulpbronnen slim te gebruiken en traditionele technieken te integreren in ons moderne dagelijks leven.

Meer informatie bij Tie Solution

Eigenschappen

Land van herkomst: Italien
Materiaal: Zijde, wol, mohair, acryl, viscose
Opdruk informatietekst: Wij verfijnen al onze voorraadproducten. Of we produceren op maat voor u.
MostWanted: Yes
GenderType: Female
NewProduct: Yes
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Furoshiki Sjaals"
Beoordeling schrijven

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.

Laatst bekeken