Nieuwsbrief 2024 week 11

Nieuwsbrief 2024 week 11

Klik svp hier voor de nieuwsbrief.

Met de uitgebreide 4you lijn maken we het mogelijk om in een aantal eenvoudige stappen een uniek custom made product te creëren; Kies uit een van de basisartikelen, maak een keuze uit de verschillende opties en creëer zo gemakkelijk een uniek artikel dat past bij jullie wensen!

FAQ mbt Toppoint pennen:

Is het mogelijk om transparante, hard colour of frosty pen onderdelen te combineren? 

Ja, dat is mogelijk als de onderdelen maar afkomstig zijn van hetzelfde model pen.

Kan ik alleen de clip van de pen in een PMS-kleur krijgen? 

Je kunt alle plastic onderdelen van de pen in eigen PMS-kleur laten maken vanaf 10.000 stuks. De kosten per speciale kleur zijn 700 euro, maar vervallen bij opdrachten vanaf 25.000 stuks.

Vanaf welk aantal kan ik mijn eigen pen in verschillende kleuren combineren?

Dit is mogelijk vanaf 250 stuks. Op Extranet kunt u de beschikbaarheid controleren van de onderdeel kleuren van de pen. 

Hoe groot kan ik drukken op de houder van de pen?

Bij een combi pen kunnen we de houder bijna all over bedrukken. De drukformaten kunt u op ons Extranet vinden bij Druktechnieken. Bij de druktechniek; zeefdruk of 360 graden all over wordt de barrel gedrukt voordat de pen in elkaar wordt gezet. Vandaar het grote rondom druk oppervlak.

Ik wil mijn klant een aanbieding sturen met een voorbeeld, hoe doe ik dat?

Als u onze binnendienst een mail stuurt met daarin het artikelnummer, de gewenste kleurcombinatie en het logo van de klant, maken wij snel en gratis een professionele digitale impressie van hoe de pen eruit zal komen te zien. 

Kan ik van meerdere pennen een visual laten maken?

Ja, dat is mogelijk. Als wij de juiste informatie hebben kunnen wij u binnen 1 werkdag een mooie visual sturen.

Ik heb een aanvraag voor een groot aantal pennen, maar kan geen maanden wachten. Wat kan ik aanbieden?

Toppoint produceert de “made in Germany” pennen van A tot Z zelf in de eigen Plastic Spuitgieterij. Dit maakt ons zeer flexibel in het produceren van de balpen onderdelen in elke gewenste kleur. In overleg is er veel mogelijk en een deellevering kunnen we altijd verzorgen zonder extra kosten voor u.

Ik ben met een mooi balpennen project bezig en wil mijn collega’s graag overtuigen om voor een Toppoint pen te gaan. Hoe kan Toppoint/Promokopen mij helpen de opdracht samen te scoren?

Als de inkoopwaarde van het project minimaal 1.000 euro bedraagt, maken wij graag en geheel vrijblijvend gratis kant en klaar bedrukte samples. Dit sample drukken en monteren we dan volledig naar wens van de klant en is binnen enkele werkdagen klaar.

Zijn de Toppoint combi pennen duurzaam?

Jazeker, want wij produceren de pennen voor 100% in Duitsland. Productieafval wordt 100% hergebruikt voor nieuwe onderdelen en transport gebeurt middels schoon wegtransport. Het grootste voordeel zit hem in de schrijfcapaciteit, want de Combi pennen schrijven 2,5 of 4,5 km en dit is gemiddeld 3 tot 5 keer langer dan een balpen van buiten Europa. Veel duurzamer kan niet toch?

Hoe kan ik een fysiek monster bestellen? Door een e-mail te sturen met alle informatie naar onze binnendienst. Zij zullen dit verwerken in ons systeem en u ontvangt binnen een week uw samengestelde monster.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.