Nieuwsbrief 2023 week 40

Nieuwsbrief 2023 week 40

Klik svp hier voor de nieuwsbrief.

Treebytree is een sociale onderneming met als missie om de regeneratie van de natuur te versnellen. Ze bieden bedrijven de mogelijkheid om bomen cadeau te geven die worden teruggebracht in het hart van Afrika. Gemakkelijk, op grote schaal en met een indrukwekkende digitale ervaring.

Alle bomen hebben hun eigen geolocatie en worden gedurende 20 jaar verzorgd. Als ontvanger van een boom volg je deze van jonge spruit tot volledig volgroeide boom. En volg je de bijdrage aan CO₂-reductie, waterretentie, lokale gemeenschappen en meer!

Je kunt je cadeaus aanpassen met je eigen ontwerp, bedrijfslogo en een persoonlijke boodschap en ze vervolgens versturen en/of geven per e-mail, met een fysieke gift card of een QR-code op jullie eigen (duurzame) producten.

Wij staan volledig achter dit mooie en vooral 100% duurzame concept dat de wereld een stukje beter maakt, maar dat tegelijkertijd een goed doordacht promotioneel geschenk is voor klanten, prospects, medewerkers, familie en andere belanghebbenden. Ook leuk voor verjaardagen!

Ben je benieuwd hoe je met jullie bedrijf bomen (twv 5 euro per stuk, excl btw) als relatiegeschenk kunt inzetten en wil je zelf ervaren hoe het is om een boom als relatiegeschenk cadeau te krijgen? Dan hebben we goed nieuws!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de Privacy Policy gelezen.